IKSO is muzikaal

Talent op het podium

Muzikale Avond in 3D: verrassend swingend

De goesting spat van het podium.”

 

Een nieuw jaar betekent voor IKSO een pak nieuwe uitdagingen. De eerste grote uitdaging die binnenkort op het programma staat, is de 15de editie van de Muzikale Avond.

 

Het grote IKSO-orkest brengt o.m. samen met het IKSO-koor en enkele geweldige zangers en zangeressen de mooiste muziek op de planken. Een creatieve schare jongeren lardeert het geheel met leuke anekdotes, filmpjes en fijnzinnige taalmuziek. Dit alles onder de deskundige leiding van dirigent Miguel Van Vaerenbergh en regisseurs Marieke Van der Schueren en Roxanne Keymeulen.

De repetities zijn volop aan de gang. “Het wordt een verrassende en swingende avond,” vertelt een insider. “Ik heb op een school nog nooit zoveel muzikaal talent van verschillende leeftijden zo harmonieus zien samenspelen. Wat een mooie bende!miguel

 

Dirigent Miguel heeft de muziekstukken zorgvuldig gekozen: “Enkele heel herkenbare poppy songs, maar evenzeer parels uit de klassieke muziek laten we los op ons publiek.” Het is vast en zeker muziek die iedereen kan bekoren, want het orkest legt de lat hoog: “De goesting spat van het podium. Dat zie ik al tijdens de repetities.” Genieten maar!

 

 

 

Voorstellingen telkens op vrijdag en zaterdag: 15 & 16 + 22 & 23 februari 2019. Start om 20u.

 

 

Reservatie via 053 66 60 29 of via info@leonardocollege.be

Een ticket kost €6.