IKSO sport

Interscholencompetitie volleybal

Interscholencompetitie volleybal

Op woensdag 9 oktober trokken we met een scholierenploeg (meisjes) naar de sporthal van de hogeschool Gent voor de interscholencompetitie volleybal. We speelden in totaal 3 wedstrijden: de eerste nipt verloren in een spannende driesetter tegen Don Bosco Zwijnaarde, de wedstrijd tegen College van Zottegem kansloos verloren en de laatste tegen Stella Matutina (Lede) oververdiend gewonnen.

Uiteindelijk strandden we daarmee op een gedeelde tweede plaats. Jammer genoeg net niet voldoende om door te stoten naar de finaleronde.

We begonnen wat aarzelend, maar onder leiding van onze teamkapiteins Catherine (Van Bel) en Linne (Ghysens) werden we sterker en sterker. Dat resulteerde in een mooie overwinning met heel mooi aanvallend volleybal van onze IKSO-meisjes!

 

Onze ploeg:

– Catherine Van Bel (6WW)

– Linne Ghysens (6HW)

– Amy Brack (6HW)

– Kato Vanwelkenhuysen (6HW)

– Lauren Hertsens (4WETB)

– Febe Badisco (3L5)

– Anouk coomans (3HWA)