IKSO beleeft

Het 5e jaar gaat naar het theater 'Wat is de wat'

De vijfdes op zoek naar ‘De wat’

De Werf in Aalst stond in het teken van het toneelstuk ‘Wat is de wat’ gespeeld door Gorges Ocloo. De vijfdejaars gingen dinsdag kijken.

Wat is de Wat is het spannende verhaal van Valentino Achak Deng, een jonge Soedanees die opeens moet vluchten,  omdat er een oorlog uitbreekt in Soedan. Valentino begint samen met honderden andere ‘lost boys’ aan een eindeloze tocht , op zoek naar een veilig onderkomen.

 

We vonden het een prachtig stuk waar veel emotie aan te pas kwam. De acteur kon deze gevoelens perfect uiten, zodat het publiek helemaal mee was in het verhaal. Gorges zorgde voor heel wat interactie met het publiek, hij liet ons zelfs meezingen met een liedje van Paul Severs!

Tijdens de voorstelling werd er livemuziek gespeeld door Mauro Pawlowski. Dat was een echte meerwaarde voor het stuk en het zorgde ook voor extra spanning.

 

Het is een echte aanrader voor wie houdt van een monoloog waar veel emotie in verwerkt zit!

maxresdefault