Leonardo college

1 september 2020

Na de vakantie is er Leonardo

1 september 2020 wordt hoe dan ook een magisch moment. Het Leonardo College opent haar deuren voor alle leerlingen. Vol goede moed, met veel inzet en enthousiasme starten we het nieuwe schooljaar.

“Een mens kan alles doen, als hij maar wil” (Alberti)

 

We bouwen verder op onze jarenlange ervaring en traditie en we gaan van start met een nieuw project op volle kracht en met volle overtuiging. We verwelkomen onze leerlingen om samen met ons al hun talenten maximaal te ontwikkelen. We bieden daarom een brede en ambitieuze vorming aan in het licht van de figuur van Leonardo Da Vinci, de belichaming van het ideaal van de uomo universale. Op dinsdag 1 september 2020 vliegen we erin.

Speciale maatregelen zullen van kracht zijn wegens het coronavirus. We zullen alles in het werk stellen om een veilige schoolomgeving te creëren. Dat is ons vorig schooljaar prima gelukt omdat we konden rekenen op de discipline van al onze leerlingen om de veiligheidsvoorschriften te volgen.

 

Mondmasker verplicht op school!

 

We communiceren binnenkort over onze onthaalavonden, over de start van het nieuwe schooljaar via onze facebookpagina leonardocollegedenderleeuw, via www.leonardocollege.be en voor onze leerlingen en hun ouders via https://leonardocollege.smartschool.be (vergeet de link in de smartschoolapp op je smartphone niet aan te passen).