Leonardo college

Onthaalavond 1ste jaars: LIVE

Onthaalavond 1ste jaars: via LIVE-sessie

Bericht voor leerlingen en ouders van het 1ste jaar van het Leonardo College.

Aangezien er in de huidige veiligheidsmaatregelen wordt gevraagd om oudercontacten of andere contactmomenten op afstand te organiseren en geen derden uit te nodigen op de school, kiest onze school er voor om de onthaalavond van vrijdag 28 augustus niet te laten plaatsvinden en te vervangen door een online LIVE-sessie.

De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Onze leerkrachten en ondersteunend personeel zijn heel blij dat alle leerlingen naar school mogen komen en kijken er naar uit om hen hartelijk te kunnen ontvangen!

Wij nemen geen risico met de veiligheid en zullen op 1 september extra aandacht besteden aan het onthaal van onze nieuwe leerlingen.
Daarom verwachten wij alle leerlingen uiterlijk om 8.20 u. op school.
Voor onze 1ste jaars is de ingang van de school via de Nieuwstraat.

Let op:

  • mondmasker is verplicht in de gebouwen;
  • ouders mogen de schoolsite niet betreden.

Wie met de fiets komt, kan gebruik maken van onze fietspool. Op onderstaande startpunten zullen onze collega’s vanaf 1 september gedurende 1 week de leerlingen begeleiden op de veiligste weg naar school.

Alle leerlingen kunnen hierbij aansluiten.

Startpunten: Liedekerke: bibliotheek (8 u.), Welle: Shell naast de carwash (7.55 u.), Teralfene: kerk (7.55 u.)

Mondmasker verplicht op school!

 

Om alle nieuwe leerlingen toch optimaal te informeren over onze schoolwerking en omdat wij een contactmoment met de klascoaches belangrijk vinden, organiseren wij donderdagavond 3 september om 19 u. een Smartschool Live sessie. Tijdens die sessie overlopen wij de praktische informatie die anders op de onthaalavond besproken wordt en krijgen alle ouders en leerlingen van het 1ste jaar de kans om via chat vragen te stellen.
Op de eerste schooldag zullen de leerlingen een document krijgen met daarin de praktische uitleg en nodige gegevens om de smartschoolaccounts te kunnen activeren, zodat ouders en leerlingen de sessie kunnen volgen.