Leonardo Box thuis geleverd

Inschrijvingen 2021-2022

237 nieuwe inschrijvingen voor 1 september 2021: super!

Het Leonardo College groeit verder door. Onze inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 gaan stilaan door het dak. Wij danken nu al de 237 ouders en leerlingen die zin hebben om vanaf volgend schooljaar onze grote familie te vervoegen en in de voetsporen te treden van Leonardo Da Vinci.

Wat zit er in onze Leonardo Box?

Nog nooit hadden we zoveel nieuwe leerlingen op onze inschrijvingslijsten. Dat doet ons enorm plezier en geeft ons moed om volop verder te gaan met ons project.

Een goede start is belangrijk en daarom nemen we persoonlijk contact met de 237 nieuwe leerlingen in spe. Een grote groep nieuwkomers: 228 van hen zullen starten in het 1ste jaar, 9 nieuwe leerlingen zullen instromen in een hoger leerjaar.

De nieuwe leerlingen voor het eerste jaar ontvangen allemaal thuis onze Leonardo Box. De inhoud ervan laat hen al dromen van een nieuw en boeiend hoofdstuk in hun schoolloopbaan.

Er staat hen nog heel wat te wachten en om goed gewapend te zijn voor het nieuwe schooljaar zullen ze nog een grote verrassing ontvangen. Wat zal dat zijn? Daarover meer in een volgend bericht.

In het LC start jouw toekomst

Wat hen zeker wacht is een normaal schooljaar. Daar rekenen we op. Dan kunnen we weer samen tonen tot wat we in staat zijn, tot welke grootse prestaties het leven op het Leonardo College kan leiden. Een degelijke en goed begeleide opleiding staat voor de deur, met een innovatieve aanpak en een aantal nieuwe studierichtingen.

Daarnaast zullen we eindelijk onze lesvervangende activiteiten kunnen organiseren, die onze leerplannen nog een extra boost geven: skivakantie Italië voor iedereen, Aostareis voor de 3des, taalvakantie, citytrip Parijs voor de 5des, 2-daagse naar Luik, bezoek Ieper en Barcelona voor de 6des.

We kijken ook al uit naar onze vermaarde muzikale avonden, ons gloednieuw theaterfestival, eigen toneelvoorstellingen en muzikale optredens van onze leerlingen.