Leonardo naar theater

Naar het theater met de vijfdes

Theaterstuk ‘Cover Up’

De leerlingen van het 5e  jaar maakten op dinsdag 14 februari een uitstapje naar de Werf in Aalst. Ze kregen er het theaterstuk ‘Cover Up’ te zien. Het verhaal draait rond een coverband van Kate Bush. De vier muzikanten zijn verenigd door hun onvoorwaardelijke liefde voor Kate. Ze nemen je mee op een muzikale reis vol onzekerheden en een zoektocht naar hun identiteit.

De meningen over het stuk waren verdeeld. Velen gaven een positieve beoordeling. In het begin van het stuk was er veel interactie met het publiek. Dit bracht een leuke en grappige sfeer. Het theaterstuk ging over Kate Bush, dus natuurlijk was er ook veel muziek aanwezig. Die werd zeer positief ontvangen. Er kwamen veel maatschappelijke thema’s aan bod, maar die mochten gedetailleerder besproken worden. Het theaterstuk draaide uit op een mooie boodschap. ‘Cover je niet achter iets of iemand anders, wees jezelf!’

Al bij al was het een creatief stuk dat gespeeld werd door goede acteurs met mooie stemmen.

Het theaterstuk was anders, maar anders is ook leuk’