Aosta

Leonardo op reis

Aosta

Tijdens de paasvakantie zijn de derdejaars naar Aosta gereisd. De leerlingen waren bij terugkomst laaiend enthousiast. Wij hebben hen gevraagd naar de vele avonturen die ze hebben meegemaakt.

“Het was fantastisch weer en we hebben super leuke dingen gedaan! We hebben elke dag mooie wandelingen gemaakt en elke avond was er een activiteit georganiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld het bekende Mollenspel gespeeld, net als op tv.”

Overdag moesten ze zelf een lunchpakketje meenemen voor onderweg. ’s Avonds aten ze onder andere soep, pasta en frietjes. Een van de avondactiviteiten was een muziekquiz, wat ze erg gezellig vonden. Ook was er een avond waarop jongens en meisjes van kleding moesten wisselen.

“De reis naar Ollomont is onvergetelijk!!”

De wandelingen waren ontzettend mooi, met prachtige uitzichten. Er was zelfs een hond mee, wat het extra gezellig maakte. Op sommige dagen lag er zelfs sneeuw, dat maakte het nog zo avontuurlijk.

Op een van de dagen hadden ze ook de keuze om te gaan skiën, sporten of iets anders te doen. Ze vonden het skiën super tof, het was een groot gebied met veel sneeuw. Al met al was het een fantastische week, vol avontuur en gezelligheid!