IKSO op televisie

We woonden een opname van "Vandaag" bij!

IKSO naar ‘Vandaag’

Op dinsdagavond 8 oktober, gingen we op bezoek bij de VRT in Brussel. Met het seminarie communicatie kregen we de kans om het programma ‘Vandaag’ bij te wonen.  De gastvrouw Danira Boukhriss zat aan tafel met vier gasten: psycholoog Joris Bruyninckx, de actrices Maaike Neuville en Maaike Cafmeyer en de West-Vlaamse rappoëet Brihang. Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod:  schuldig verzuim (=menselijk gedrag), een nieuwe serie op één, genaamd ‘De Twaalf’ en een nieuw album ‘Casco’.

Danira presenteerde het programma zoals altijd met veel enthousiasme en was goedlachs. We konden zelfs een foto met haar te pakken krijgen. De onderwerpen waren heel interessant. We hebben goed gelachen met de vele mopjes die verteld werden. Het was een leerrijke ervaring! Brihang trad ook op en bracht ons het liedje ‘Steentje’. Aangezien we op de eerste rij zaten, hadden we heel goed zicht.

We kijken er naar uit om nog meer van deze leuke uitstappen te doen met het seminarie communicatie.