IKSO heeft talent

Leerling in de kijker

LEERLING IN DE KIJKER: INES VAN WAEYENBERGHE

We namen een interview af met Ines Van Waeyenberghe, die een talent heeft voor zingen. Ondanks alle stress en zenuwen bracht ze ons een mooi gezongen stukje uit het liedje Let it go van James Bay. Nadien konden we haar ook een paar vragen stellen in verband met haar zangervaring.

 

Ines vertelde ons meteen dat zingen voor haar een alledaagse bezigheid is. Tijdens het gesprek merkten we op dat ze stress had door het aarzelen tussen haar zinnen. Elke zangeres heeft wel een lievelingsliedje en bij Ines is dit Samen voor altijd van Marco Borsato. Dat liedje heeft een speciale betekenis voor haar, omdat ze het samen met haar beste vriendin heeft gezongen. Ines ziet het zeker en vast zitten om later nog verder iets te doen met haar zangtalent, als ze de kans krijgt. Op dit moment is ze nog niet aangesloten bij een koor of zanggroep, maar ze heeft wel al een optreden achter de rug.  Ze vertelde ons lachend dat haar eerste en enige optreden was tijdens haar eerste communieviering.

 

Het was een aangenaam gesprek met Ines en we hopen nog veel van haar talent te horen.