IKSO heeft talent

Leerling in de kijker

Leerling in de kijker

Deze maand interviewden wij Emma Van Avermaet.

Een energieke leerling van IKSO Denderleeuw met een groot talent voor acteren!

 

Hoelang beoefen je de hobby theater al? Sinds mijn tweede middelbaar

 

Zit je dan ook in een vereniging? Ja, in Liedekerke bij de JOngMOtoen en ook een verenging in Aalst.

 

Hoe vaak doe je een optreden? Met de JOMO 1 per jaar in oktober, dit jaar brachten we Robin Hood. Bij de vereniging in Aalst brengen we in april vaak een musical en dit jaar brengen we Oliver Twist.

 

WaaroAfbeeldingm doe je deze hobby zo graag? Dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Vroeger was ik heel erg verlegen. Vanaf het moment dat ik theater begon te doen, ben ik echt opengebloeid als persoon. Ik ben respectvoller en spontaner geworden. Je leert verschillende perspectieven kennen van het leven. Ik heb er ook hechte vrienden gemaakt waar ik een speciale band mee heb. Je leert er veel over de wereld en over hoe mensen zijn. Je kunt vanuit het niets iets maken.

 

 

 

 

Wat was je biggest fail? Niet dat ik ooit mijn tekst ben vergeten. Maar wel eens per ongeluk naast mijn stoel gaan zitten i.p.v. erop.

 

Wat was je favoriete rol tot nu toe?  Een rol die ik nu recent in Robin Hood mocht spelen. Het personage heette Guinne. Kenmerken van dit personage waren: verliefd zijn, boos zijn,… heel veel verschillende emoties. Ervaringen zoals kussen op het theater is ook een hele belevenis.