Leonardo College

Ben je nieuwsgierig?

Een keitoffe school!

2020 Infodag

 

Wil je alles weten over het gloednieuwe Leonardo College?

Kom langs op onze infodagen tijdens het eerste weekend van maart 2020. We verwelkomen iedereen op onze campus Nieuwstraat voor infosessies en workshops. Zo kun je kennis maken met onze lokalen, onze manier van werken en de doelstellingen die we willen bereiken. Ons inschrijvingsteam neemt de tijd voor een eerste intakegesprek.

 

 

 

Op vrijdag 6 maart 2020 voorzien we in de late namiddag informatiesessies over ons studie-aanbod in de eerste graad. Dan kunnen broers en zussen van onze leerlingen al inschrijven. Zij behoren samen met kinderen van onze personeelsleden tot de voorrangsgroep.

Op zaterdag 7 maart 2020 starten we in de voormiddag met de inschrijvingen voor iedereen. Er zijn doorlopend informatiesessies en workshops voor alle leerlingen van het 6de leerjaar. Kom en ervaar wat Leonardo Da Vinci in petto heeft voor jou!

 

 

U kan meteen ook ons nieuwbouwproject bekijken. De eerste fase, nl. het gloednieuwe sanitaire blok is klaar. Binnenkort wordt er gestart met fase 2: 9 nagelnieuwe klaslokalen van de toekomst, bovenop het nieuwe sanitair. U zal het merken, het Leonardo College doet er alles aan om kwaliteit te bieden en goede resultaten te behalen.

 

IKSO transformeert. Al het goede blijft behouden en we versterken het met nieuwe accenten, nieuwe invalshoeken. Op die manier maken we samen van het Leonardo College de school van de toekomst, gebouwd op de stevige fundamenten van Innovatief Katholiek Secundair Onderwijs.

foto 3