Leonardo college

1 september met Radio 2

Radio 2 gaat live vanuit het Leonardo College in Denderleeuw

Op 1 september rollen we de rode loper uit voor onze leerlingen, maar ook voor Radio 2. Morgenvroeg tussen 7u en 8u gaat Radio 2 live vanuit het Leonardo College met Niki Vandriessche.

De eerste schooldag is altijd een speciaal moment voor onze leerlingen en leerkrachten. Zeker onze nieuwe leerlingen zijn benieuwd naar hun klas. We hechten heel veel belang aan een prima onthaal, zodat iedereen in optimale omstandigheden kan van start gaan. Door de coronamaatregelen zijn we een beetje beperkt in onze mogelijkheden, maar we maken er toch een boeiende dag van. Morgen vliegen we erin!

 

Op onze campus Middenstraat ontvangen we ook nog een speciale gast. Hij is al een tijdje van onze schoolbanken verdwenen, maar nu komt Niki Vandriessche terug. En hoe? Niki is presentator op Radio 2 en oud-leerling van het Leonardo College. Hij zal in de ochtend tussen 7 en 8 regelmatig live gaan vanuit de school met interviews en een leuke reportage.

Oud-leerling Niki behaalde zijn masterdiploma aan de universiteit van Gent en zoekt al enkele jaren met succes zijn weg in de mediawereld. Hij heeft ondertussen al een mooi parcours afgelegd. Hij is momenteel programmamedewerker bij radio 2 Oost-Vlaanderen.