Leonardo college

Nieuws van onze oud-leerlingen

Oud-leerling beste burgerlijke ingenieur van UGent

Thomas Faingnaert is de beste van allemaal aan de faculteit ingenieurswetenschappen en architectuur van de Universiteit Gent. Hij studeerde af aan het IKSO (nu: Leonardo College) in 2015 in de richting Latijn-wiskunde. Hij was in het secundair onderwijs al een bijzonder knappe leerling en  nu toonde hij zich ook in het hoger onderwijs als een uitmuntende student. Hij doorliep zijn universitaire opleiding met brio.

De Universiteit Gent beloont elk jaar de beste student burgerlijk ingenieur met de Prijs Isabella Van Portugal, toegekend op basis van de volledige duur van de opleiding. Gisteren tijdens de plechtige proclamatie in de UGent, faculteit ingenieurswetenschappen, ontving Thomas deze prestigieuze prijs. De onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan de meest uitmuntende ingenieursstudent. Thomas behaalde zijn diploma burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen met grootste onderscheiding, met 911/1000. Hij was de beste van allemaal!

Thomas Faingnaert wint de Prijs Isabella Van Portugal 2020!

Voorlopig verlaat hij de UGent nog niet en is hij reeds begonnen aan zijn doctoraatsstudie. We wensen Thomas ook daar veel succes, maar we zijn er zeker van dat hij daar weer hoge toppen zal scheren.

Zijn ouders stuurden ons een berichtje met de beste groeten voor al zijn vroegere leerkrachten. Die hebben hem goed voorbereid om hem te laten schitteren.

We zijn fier op hem!!