Leonardo stelt voor

Mini-ondernemingen

De mini-ondernemingen van 2020-2021!

Deze bijzondere tijden vragen een bijzondere aanpak van de leerlingen van het seminarie van de mini-onderneming. Ze stellen zichzelf graag even voor!

Vision 9

Wij zijn Vision 9.
Acht vrienden met gemeenschappelijke doelen: we willen beweging brengen op school, een warm gevoel, een gevoel van eenheid.

Dit allemaal met behulp van ons negende lid, de leerling.

Insiders

Hebben jullie ook de voorbije jaren gevoeld dat de mini-ondernemingen zich vooral focussen op de 2de en 3de graad? Wij ook! Daarom focussen wij, Insiders, ons niet enkel op campus Middenstraat, maar ook op de campus van de eerste graad! 

Insiders komt van het Engelse ‘inside’. Ons team is een ervaringsdeskundige als het aankomt op het Leonardo College. Na bijna 6 jaar loopbaan op deze school weten wij wel wat er kan & wat niet en wat de leerlingen graag hebben. Wij hebben al zo veel meegemaakt. Insiders wil er voor zorgen dat niemand zich uitgesloten voelt. Wij willen dat iedereen zich binnenin onze onderneming thuisvoelt en dat de leerlingen ons als contactpersoon ziet om zichzelf te uiten. We willen hen betrekken bij zo veel mogelijk evenementen die ons team zal organiseren.

Ujana Crew

Wij zijn Emma, Amber, Mishelle, Khadija, Charlotte en Alicia van mini-onderneming UjanaCrew. 

Wij willen graag alle leerjaren bijeenbrengen. Samenhorigheid en diversiteit staan bij ons centraal. 

Wij gaan zorgen voor een onvergetelijk jaar, maar daarvoor hebben wij jullie steun nodig! 

Hoe meer steun wij van jullie krijgen, hoe meer amusement wij jullie kunnen bezorgen!