Leonardo College virtueel

Maak kennis met Latijn

Virtuele Opendeur van het Leonardo College: filmpjes studierichtingen

Binnenkort starten we met de inschrijvingen voor het schooljaar 2022-2023, voor nieuwe eerstejaars op onze campus Nieuwstraat. Er zijn al digitale infosessies geweest voor ouders en leerlingen van het 6de leerjaar. Via onze virtuele Opendeur komt u nog meer te weten.

Het Leonardo College kent geen gesloten deuren en we zetten onze virtuele deuren alvast wagenwijd open. Wil je weten wat het Leonardo College te bieden heeft? Wil je kennis maken met de richtingen? Wil je een idee krijgen van de activiteiten? Wil je een kijkje nemen in de gebouwen?

Dat kan via de info op deze pagina: filmpjes (klik hier)

Dat kan via onze echte virtuele rondgang (klik hier).

Klassieke ambitie is de eerste richting die we in de kijker plaatsen voor onze nieuwe leerlingen. Een boeiende richting die heel wat uitdagingen biedt voor leerlingen die erg geïnteresseerd zijn in talen en daarnaast ook een rijke algemene vorming wensen.

TIP! Om onze rondgang volledig te maken, zijn er extra filmpjes rond visie en activiteiten en andere studierichtingen op onze aanbodpagina. Loop ook eens rond in de gebouwen via de echte virtuele rondgang (klik hier).