Leonardo College virtueel

Maak kennis met Latijn

Virtuele Opendeur van het Leonardo College

Op 5 en 6 maart starten we met de inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022. Hopelijk kunnen we dan alle ouders en leerlingen ontvangen op onze campus Nieuwstraat. De exacte regeling zullen we zo snel mogelijk meedelen via onze website en via onze facebookpagina, maar u hoeft zo lang niet te wachten. Wij bieden u onze virtuele Opendeur.

Het Leonardo College kent geen gesloten deuren en ondanks de crisis zetten we onze virtuele deuren alvast wagenwijd open. Wil je weten wat het Leonardo College te bieden heeft? Wil je kennis maken met de richtingen? Wil je een idee krijgen van de activiteiten? Wil je een kijkje nemen in de gebouwen?

Dat kan via de filmpjes op deze pagina: klik hier

Klassieke ambitie is de eerste richting die we in de kijker plaatsen voor onze nieuwe leerlingen. Een boeiende richting die heel wat uitdagingen biedt voor leerlingen die erg geïnteresseerd zijn in talen en daarnaast ook een rijke algemene vorming wensen.

TIP! Onze virtuele rondgang zal nog uitgebreid worden in de komende weken met extra richtingen en extra filmpjes rond visie en activiteiten. Kom regelmatig eens kijken op onze website!