Leonardo bedankt 190 inschrijvers

Digitale info

Het Leonardo College is dankbaar voor jullie digitaal geduld

Onze digitale infodagen waren een innovatieve sprong voorwaarts voor het Leonardo College. We voorzagen niet alleen in filmpjes over onze school en ons studieaanbod via onze website, maar we kwamen afgelopen vrijdag en zaterdag ook live bij iedereen thuis. De teller voor nieuwe inschrijvingen staat voorlopig op 190!

De coronapandemie heeft al een paar keer onze grenzen verlegd en dat was voor onze opendeurdagen niet anders. Wij bieden net dat ietsje meer, wij gaan die extra mijl, want dat is altijd en overal ons motto. Via live-stream rechtstreeks vanuit een klaslokaal brachten onze coördinatoren alle informatie van het Leonardo College op een interactieve manier in de huiskamers. Via de chat kon iedereen vragen stellen.

We bedanken alle ouders en kinderen heel erg om deze digitale infomomenten met veel aandacht te volgen. Alle informatie die daar aan bod kwam is te vinden op onze website. Bekijk zeker eens de infofilmpjes. Hier kun je alvast de powerpoint downloaden.

Het is een beetje vreemd om opendeurdagen op afstand te doen, maar binnenkort spreken we af om mekaar echt te ontmoeten. Wil je snel nog extra info, aarzel niet om ons te contacteren!

We deden alvast 190 digitale inschrijvingen voor nieuwe leerlingen die ook dat ietsje meer willen en die zoals Leonardo Da Vinci op zoek gaan naar kennis en oneindige wijsheid. Zij zitten alvast goed bij het Leonardo College!

Wil je de powerpoint van de infosessie nog eens rustig bekijken?

Je kan die hier downloaden: infosessie

Tot binnenkort.