Leonardo schrijft in

Voorbereiding 2021-2022

Al 212 nieuwe inschrijvingen voor 1 september 2021

Onze inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 zijn volop aan de gang. Wij danken nu al de 212 ouders en leerlingen die zin hebben om vanaf volgend schooljaar onze grote familie te vervoegen.

Het inschrijvingsteam van het Leonardo College is druk in de weer om intakegesprekken te voeren met alle ouders die reeds intekenden, zodat de start op 1 september 2021 optimaal kan voorbereid worden. Een goede start is belangrijk en daarom nemen we persoonlijk contact met de 212 nieuwe leerlingen in spe. 206 van hen zullen starten in het 1ste jaar, 6 nieuwe leerlingen zullen instromen in een hoger leerjaar.

Alle jongeren hebben 2 vreemde schooljaren achter de rug en wij willen onze nieuwe leerlingen graag leren kennen. We willen weten welke persoon er achter elke inschrijving zit. We willen weten welke kwaliteiten hij/zij heeft en waarin hij/zij kan uitblinken. We willen er ook alles aan doen om achterstanden op te sporen, zodat we gericht kunnen remediëren.

Bedankt allemaal!

Wij danken ook onze eigen 946 leerlingen die prima omgaan met de coronacrisis en feliciteren hen voor wat ze tot nu toe hebben gepresteerd. Zij verdienen een dikke pluim voor hun volgehouden inzet, hun flexibiliteit en hun voorbeeldige houding ten opzichte van deze ongeziene toestanden. Nog even volhouden en we groeien samen naar mooiere tijden.

Vlieg met ons mee!

Wij zullen jullie vertrouwen niet beschamen en samen gaan we voor de top, samen maken we er iets van. Vlieg met ons mee op de vleugels van Leonardo Da Vinci!


Wie nog wil inschrijven of wie gewoon informatie wenst over onze school kan elke dag tijdens de schooluren bellen of mailen. Wij antwoorden zo snel mogelijk op elk bericht.