Leonardo onthaalt

Onthaalavond 1ste jaars

Onthaalavond Leonardo College – 30/08/2021

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en wij willen dit voor onze leerlingen van het eerste jaar zo goed mogelijk voorbereiden. Daarom ontvangen we hen samen met hun ouders aanstaande maandag 30 augustus in onze gebouwen van campus Nieuwstraat.

1 Moderne Ambitie: start om 18.45u

1 Klassieke Ambitie + 1 B: start om 20.00u

Welkom allemaal!

We kijken er naar uit om iedereen te ontvangen. Deze onthaalavond is heel belangrijk om een vlotte start van het schooljaar te garanderen. We verwachten alle leerlingen op school met 1 van de ouders. De ouders worden door 1 van de klascoaches ontvangen en krijgen uitleg over de schoolwerking en het komende schooljaar. De leerlingen leren ondertussen samen met de andere klascoach hun klasgenoten al wat beter kennen. Dat maakt de start op 1 september wat minder onwennig.

Het lesmateriaal zal om praktische redenen niet tijdens de onthaalavond maar op donderdag 2 september aan de leerlingen worden uitgedeeld.

In het kader van de huidige coronamaatregelen vragen wij om met maximaal 1 ouder aanwezig te zijn en zeker een mondmasker te dragen.

Wij zijn er klaar voor!