Leonardo college nodigt uit

Ontdek ons nieuw lokaal!

Leonardo College nodigt uit…

De leerlingen van 3 Zorg en Welzijn en 4 Verzorging-Voeding werden op 1 september verwelkomd in een spiksplinternieuwe woonklas. De klascoach zorgde voor een gepersonaliseerd doosje met wat lekkere versnaperingen.

Een heel mooie start,  een heel mooi onthaal. De modernisering van het secundair onderwijs in het derde jaar kon beginnen.

Deze nieuwe klasruimte nodigt uit….

Inderdaad, op 4 oktober tijdens de lessen “leren en ontdekken” organiseerden de leerlingen een welkomreceptie. De woonklas was trendy ingericht. Ze maakten lekkere hapjes en drankjes klaar en de bediening verliep zeer vlot.

De leerkrachten en de directie vonden dit zeker voor herhaling vatbaar.

Proficiat beste leerlingen en begeleidende leerkrachten!