Leonardo op uitstap

Derdejaars sporten en leren

De derdejaars op uitstap

De derdejaars gingen op donderdag 12 april en vrijdag 13 april op sportdag naar The Outsider in Aalst en op uitstap naar Gent. Ze deden allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten.

In Gent gingen de wetenschappelijke richtingen naar het GUM (Gents Universitair Museum). Ze leerden de machines en de toestellen kennen die gebruikt worden voor waarnemingen en proefjes. De andere groep ging naar het museum STAM, waar ze alles over de geschiedenis van Gent te weten kwam. Het STAM vertelt het verhaal van Gent van de middeleeuwen tot vandaag met tot de verbeelding sprekende collectiestukken en interactieve multimedia.

Na het bezoek aan de musea kregen de leerlingen vrije tijd om de stad te verkennen. Ze gingen shoppen, eten en genieten van de stad.

The Outsider in Aalst is een avontuurlijk park waar de derdejaars hun onvergetelijke sportdag beleefden. Kajakken, hoogteparcours, klimmen, teambuilding en nog veel meer! Vooral kajakken en klimmen vielen in de smaak.

Moe van het sporten en alle wetenschappelijke en geschiedkundige info vielen de leerlingen thuis meteen in slaap! Eén ding is zeker: het waren een avontuurlijke en leerrijke dagen waar ze veel beleefden!