Leonardo sport

Sportdag vijfdes

Sportdag vijfdejaars

Op 25 mei vertrokken de vijfdejaars op sportdag, met The Outsider in Oudenaarde als bestemming. De grote groep vijfdes werd in verschillende groepen opgesplitst om leuke activiteiten te doen. Zo begon de ene groep met een parcours door het moeras terwijl een andere groep dan weer met waterskiën begon. Teambuilding en hoogteparcours konden natuurlijk niet ontbreken.

Over het algemeen was waterskiën de populairste activiteit, gevolgd door het moerasparcours. Het water was lekker warm, maar als je uit het water moest komen had je het vast en zeker koud. Het waterskiën zelf ging bij de ene al wat makkelijker dan bij de andere. Toch hield het koude weer de vijfdes niet tegen om aan deze activiteit deel te nemen.

Het moerasparcours gaf veel gemixte gevoelens. Het parcours zelf vonden onze vijfdejaars superleuk, maar wanneer ze erin vielen hadden ze er minder zin in door de kou. Dit hield hen echter niet tegen om enthousiast de verschillende parcours, zowel makkelijk als moeilijk, uit te voeren. Velen vielen in het moeras, anderen besloten er in te springen. Ook had je enkele strijders die volledig droog uit het moeras kwamen. Gelukkig hadden ze droge kleding mee waarmee ze de teambuilding en hoogteparcours konden doen.

De teambuildingsactiviteit zorgde voor een goede sfeer en wekte veel teamspirit in de klassen op.

Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.Geen beschrijving beschikbaar.