Leonardo zingt

Leonardo Live

Leonardo Live

Op vrijdag 20 mei werd het Leonardo College omgetoverd tot een onvergetelijk festival! The masked singer, zang, dans, dj’s en nog veel meer!

De leerlingen kregen in de voormiddag hun bandjes en bonnetjes voor het eten, zoals op een echt festival dus! De leerkrachten en de zesdejaars zetten toen alles klaar. Concentratie tijdens de lessen was natuurlijk heel moeilijk: iedereen was ongeduldig om plezier te beleven.

Om 12u begon het festival. De fun kon eindelijk beginnen! Iedereen kon zijn eten gaan halen dat ze besteld hadden. Bakbananen, Aziatische wok, hamburgers, mocktails… genoeg keuze voor iedereen!

De show startte met The Masked Singer. Leerkrachten kwamen verkleed op het podium en gaven het beste van zichzelf. De leerlingen waren vol spanning om te raden welke leerkracht het kon zijn en kozen de beste performance uit. De winnaar, Zootje Ongeregeld, was verkleed als Buzz Lightyear of beter bekend als: meneer Jan!

Daarna was het de beurt aan de leerlingen om met hun talent op podium te staan. Artiesten zoals Rosenpark (6EMT), Luka, Funha, Eric (5EW), Hanne (3HWA), Siel (2LAT)… zorgden voor een ongelofelijke ambiance op het festivalterrein. Adile (4EC5), Sarah (2MTWB), Marwann (6WWA) en nog veel meer andere talenten lieten het publiek genieten van zang en piano.

Tussendoor waren er verschillende activiteiten: je kon henna laten zetten, sumoworstelen, op blind date gaan etc. Allemaal georganiseerd door de leerlingen zelf. Dankzij de photobooth nam iedereen leuke herinneringen mee naar huis!

De dj’s mogen we natuurlijk ook niet vergeten!

Meer info vind je via deze link!

https://www.tvoost.be/nieuws/school-in-denderleeuw-organiseert-eigen-multicultureel-festival-leonardo-live-138922