Leonardo onderneemt

De mini-ondernemingen van 2022-2023!

Onze mini-ondernemingen

 

UnitX

Wij zijn Aniela, Christivine, Henrietta, Lisa en Melissa en samen vormen wij de mini-onderneming UnitX. Wij kozen deze naam omdat we meer eenheid en samenhorigheid willen brengen op onze school. Ons doel is om alle jaren van de school te betrekken en vooral de eerste graad. We hebben meerdere ideeën om ons doel te bereiken. Doorheen het jaar zullen wij evenementen en verkoopmomenten organiseren die voor iedereen beschikbaar zullen zijn. Wij hopen dat we er een spetterend jaar van zullen maken!

4u

Beste leerlingen

Wij zijn 4u, een minionderneming die bestaat uit zes leerlingen van het 6e jaar: Michelle, Maysa, Luka, Ibrahim, Isaac en Dina. 4u vindt het belangrijk om naar jullie te luisteren en jullie wensen te vervullen. Het komt van ons, maar het is voor jullie. Onze onderneming focust zich op de leerlingen van het Leonardo College. Wij zullen doorheen het jaar leuke evenementen en verkoopmomenten organiseren, volg zeker onze Instagram om daarvan op de hoogte te blijven.

Instagram: 4uofficiall

BeYoung

Wij zijn mini-onderneming BeYoung. Samen met jullie willen wij er een SUPERleuk schooljaar van maken. Dit gaan wij doen door een heleboel leuke activiteiten op poten te zetten en van alles aan te bieden om jullie te plezieren. So, Enjoy your youth and be young with us!

Heb je leuke ideeën? Laat die ons dan zeker weten op @BeYoung of via Smartschool!