Leonardo voetbalt

Interscholentoernooi

Interscholen toernooi voetbal

Leonardo College neemt met een aantal leerlingen deel aan het  interscholentoernooi voetbal. Ze hebben heel veel zin in de komende wedstrijden. Mis zeker de scores niet op onze Instagrampagina!

De plaatselijke sportdienst Geraardsbergen organiseerde een voetbaltoernooi waar scholen van verschillende gemeenten aan konden deelnemen. Onze school en andere scholen nemen deel aan deze competitie. Op 5 oktober 2022 is de competitie begonnen en ze loopt tot de finale, die plaatsvindt op 8 maart 2023 in de Blaarmeersen te Gent. De wedstrijden bestaan uit 2 delen van 40 minuten, onder leiding van de LO-leerkrachten.

De ploegen bestaat uit 14 spelers uit de 3de graad: Bowi Claes, Robin Smout, Ibrahim Omar, Ozan Eren, Kenneth Mutombo, Tom Van Droogenbroeck, Brent De Petter, Levi Moma, Mamadou Diallo, Stan Waterloos, Randy Moani, O’Neil Musong, Arsene Kirarangya, Samuel Oliveira.  Ze vinden het toernooi een leuk initiatief en hopen op een plek in de finale. Door de supporters zijn ze zeer gemotiveerd en blijven ze doorgaan,  ook al is het soms moeilijk. Op de Instagrampagina van onze school vind je meer informatie over de resultaten, de plaats van de volgende wedstrijden en de datum.

Deze competitie sluit goed aan bij de kernwoorden van de school: vertrouw, ontdek, beleef en lach. Het brengt onze leerlingen samen, bouwt een band en zorgt voor een lach op hun gezicht. Het is een heel leuk initiatief en je ziet  dat het een positieve invloed heeft op het samenspel tussen  de leerlingen.