Leonardocollege opent zijn deuren

Infodag

Infodag op het Leonardocollege

Op zaterdag 11 februari organiseert het Leonardo college haar infodag voor het schooljaar 2023-2024.

Op 30 januari werd er al een digitale infosessie georganiseerd, maar zaterdag krijgt iedereen de kans om de nieuwe gebouwen te bekijken, info te vragen of een rondleiding te krijgen, van 9u30 tot 15u. Er worden eveneens infosessies over het secundair onderwijs georganiseerd. Doorheen de dag zijn er verschillende infosessies: om 9u30, 10u30, 11u30, 13u en de laatste om 14u.

Let op: de infosessies zijn VOLZET!

Je afspraak kan je registreren op www.leonardocollege.be. Indien je niet kan komen, maar toch benieuwd bent naar de nieuwbouw, kan je ook een virtuele rondleiding vinden op de website. Inschrijven kan op de infodag of vanaf maandag 13 februari op school of online.

Op de infodag zullen er ook allerlei workshops georganiseerd worden, waar je een voorproefje kan krijgen van wat je te wachten zal staan. Zo zullen er bijvoorbeeld workshops zijn voor Latijn, Moderne talen en artistieke vorming, maar ook voor onze ondernemingen zoals het leerlingenparlement. Je krijgt zelf de keuze welke workshops je doet aan de hand van je eigen interesses, voor de sportievelingen zullen er in de sportzaal verschillende activiteiten opgesteld staan.

Kom zeker een kijkje nemen!