Leonardo geeft info

Infodag

Al 195 nieuwe leerlingen voor volgend schooljaar

Afgelopen zaterdag mochten wij honderden bezoekers ontvangen voor onze infodag. Maar liefst 195 leerlingen meldden zich aan voor het 1ste jaar voor het schooljaar 2023-2024. Daarnaast ontvingen we gezinnen die kwamen kijken, luisteren en proeven om te ervaren wat het Leonardo College is. Iedereen voelde wat een geweldige dag het was, met een magische sfeer van optimisme, nieuwsgierigheid en gezelligheid.

We willen leerlingen van het 6de leerjaar en hun ouders laten kennismaken met het Leonardo College. Wij staan voor een warm onthaal en dat zetten we op onze infodagen altijd in de kijker. Hartelijk en stijlvol, dat is ons motto. Via verschillende infosessies geven we de basisingrediënten mee van het secundair onderwijs en vooral waar het Leonardo College het verschil wil maken. Via allerhande workshops zetten we dan de theorie om in de praktijk. Sportanimatie en catering lijmen alles aan elkaar. Het inschrijvingsteam was klaar om bijna 200 intakegesprekken te doen.

Een keigoed georganiseerde en warme school met de beide voeten in de realiteit en een blik op de toekomst, om onze leerlingen klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen in de echte wereld. Een stevig huis op vaste grond en oude tradities in een nieuw kleedje geven ons de basis voor keihard leren en werken en fijn samenleven op school. Elke dag opnieuw.

Dit is waar wij samen voor staan. Dit is wie we zijn.

Dit is het Leonardo College.

 

“Het leek wel of iedereen in een soort van geluksbel gevangen zat. Zoveel dynamiek, zoveel enthousiasme!”

 

Een infodag organiseren, vraagt grote inzet van het hele team, maar we zijn vooral trots op onze eigen leerlingen die meehielpen. Met grote trots en een brede glimlach verkochten ze wafels, begeleidden ze workshops en hielpen ze opruimen, maar vooral de rondleidingen maakten grote indruk. De leerlingen van de 1ste graad deden dat alsof ze nooit iets anders hadden gedaan. Goed voorbereid, als volleerde gidsen trokken ze met ouders en kinderen door het gebouw.

 

Fijne workshops, professionele aanpak, mooie visie”

 

 

Wie wil inschrijven voor  het volgende schooljaar in 1A of 1B neemt best contact met de school. Dat kan telefonisch, via mail of gewoon via een bezoekje tijdens de schooluren op onze campus Nieuwstraat.