Start schooljaar

Eindelijk 1 september!

Gisteren ontvingen wij 325 leerlingen en hun ouders op onze gloednieuwe campus Nieuwstraat voor de onthaalavond. Op die manier konden onze nieuwe leerlingen al eens kennismaken met hun klasgenoten, hun klascoach en de klaslokalen. Dat maakt de drempel naar hun nieuwe en grote school wat lager en wordt de 1ste september wat minder zenuwachtig.

 

 

 

 

 

 

 

Het is de eerste keer dat we starten op 1 september in ons nieuw gebouw en het is meteen ook onder leiding van een gloednieuw directieteam. Bruno Bronselaer ging met pensioen. Lars Bronselaer en Anneleen Gyselinck nemen de leiding op onze campus Nieuwstraat. Nico Van den Borre is algemeen directeur van de vzw KODW en heeft de algemene leiding over het Leonardo College. Lars Bronselaer en Joost Delcourt zijn campusdirecteur op de beide campussen. Anneleen Gyselinck is pedagogisch verantwoordelijke campus Nieuwstraat.

 

We wensen iedereen een geweldig leerrijk en boeiend schooljaar.

Samen groeien in verwondering.

 

We starten op 1 september met meer dan 1130 leerlingen in het Leonardo College. Een flinke bende met de ambitie om het beste van zichzelf te geven, op zoek naar een mooi resultaat op het einde van het schooljaar!