Leonardo sport

Dag van de sportclub

Dag van de sportclub – hindernissenrun

Op 28 september mochten de leerlingen van het Leonardo College uitzonderlijk in hun sporttenue naar school komen: het was Dag van de Sportclub. Zo konden de leerlingen hun eigen sportclub vertegenwoordigen.

Daarom werd op deze dag ook de hindernissenrun georganiseerd voor de eerste graad. De eerste graad vond het uitdagend genoeg en de hindernis gebouwd door de scouts vonden ze het moeilijkste. Het was een leuke ervaring: voor de ene wat vermoeiender dan voor de andere. Dat hield hen niet tegen om het parcours uit te lopen. De meesten hadden dit soort obstakels wel verwacht, maar vonden het nog steeds een goede editie. De hindernissenrun is er om het groepsverband met de klas te versterken, dit was zeker het geval bij de meeste klassen.