Leonardo goes Poëzie

Een café gevuld met Poëzie

Poëziecafé op 26/01/2024

Tijdens de poëzieweek in Vlaanderen en Nederland zal het op het Leonardo College gonzen van de creativiteit. Er wordt een hele week gewerkt en gespeeld met taal tijdens de lessen. Daarnaast zijn de voorbereidingen volop bezig om een mooie avond in mekaar te boksen met muziek, woord en beeld. De Muzikale Avond en de toneelvoorstellingen zijn steeds voltreffers en het Poëziecafé wordt dat vast en zeker ook! Noteer 26 januari alvast in jouw agenda.

 

Op vrijdag 26 januari zullen leerlingen op een creatieve wijze prachtige teksten naar voor brengen, gecombineerd met mooie muziek van de Thuisband en prachtige beelden.

Ze zullen dat doen in de gekende stijl van het Leonardo College: kunstig, creatief, stijlvol en met een vleugje humor. Er wordt geacteerd, muziek gemaakt en gezongen.

We bouwen onze campus Middenstraat om tot een grote poëzietempel waar elke bezoeker, van bij het binnenkomen, wordt betoverd door mooie teksten. We maken er tegelijkertijd in onze Feestzaal een gezellig café van met lekkere hapjes en drankjes.

Onze deuren openen om 19u30 en het spektakel start om 20u.

 

Tot dan!