Leonardo op uitstap

Met het seminarie naar Bruzz

Naar de redactie van BRUZZ

Op 15 november zijn wij, het seminarie communicatie, op uitstap geweest naar de redactie van Bruzz in Brussel. Hier hebben wij een heel interessante rondleiding gekregen.

We vertrokken in Denderleeuw met de trein richting Brussel. Hier begon ons avontuur. De bus bracht ons hierna naar de redactie. We werden meteen heel hartelijk ontvangen. Eerst kregen we wat uitleg over waar Bruzz echt voor staat en wat ze allemaal doen. Daarna kregen we een leerrijke rondleiding doorheen het gebouw waar Bruzz gevestigd is. Zo zagen we de radiostudio en de plaats waar het nieuws wordt opgenomen. Ze namen ons mee in het redactieleven en we hebben veel nieuwe dingen bijgeleerd. Op het einde kregen we een balpen als aandenken aan deze toffe rondleiding. We waren allemaal heel enthousiast over deze dag.

Wat vonden wij ervan?

Het was een heel leuke dag met een leuke groep. We hebben veel bijgeleerd en hebben ook een beter zicht gekregen over wat een redactie juist doet. Het was een korte, maar krachtige dag met een gezellige sfeer!