Infodag LC

Iedereen welkom

Infodag Leonardo College: zaterdag 3 februari

Iedereen welkom op onze infodag!

Wij willen ouders en leerlingen goed informeren over ons project, onze aanpak en ons aanbod. Daarom zetten wij aanstaande zaterdag vanaf 9u30 onze deuren open voor al wie wil weten wat wij hier dagelijks doen op het Leonardo College. Volg de link onderaan en schrijf je in voor een infomoment.

Let op: 2 infomomenten al volzet! Alleen nog om 13u plaatsen vrij.

Infodag

  • Wanneer: 3 februari van 9u30 tot 15u
  • Info over de structuur en aanbod in de 1ste graad op het Leonardo College
  • Doorlopend: rondleidingen, workshops.
  • Schrijf je in voor een infomoment (10u – VOLZET!, 11u30 – VOLZET! of 13u – VOLZET): alle sessie volzet en daarom extra sessie om 14u, inschrijven via deze link: Inschrijven infomoment 14u op infodag