Leonardo >viert<

100 dagen!

Nog 100 dagen!

6HWB

De klas 6 Humane B heeft een fantastische dag beleefd tijdens de 100-dagen. Na de 100-dagenshow, vertrokken ze naar het station met bestemming Gent. Al snel werd duidelijk dat de sfeer goed zat en er vandaag kon gelachen worden. Eenmaal in Gent aangekomen gingen ze logischerwijs iets eten. Nadat hun honger gestild was door de lekkere frietjes, waren ze allemaal klaar om het best van zichzelf te geven tijdens 3 spelletjes lasershooten in The zone. Wie er won, maakte hen niets uit. Het belangrijkste was voor hen dat ze zich met de klas allemaal konden amuseren en aan de reacties te zien zijn ze hier zeker in geslaagd. Iedereen was enthousiast en kon volledig zichzelf zijn. 6HWB en hun klascoaches herinneren zich een dag vol leuke momenten en plezier.

6WW en 6MTWE

6WW en MTWE zijn voor hun 100-dagenactiviteit naar Brussel getrokken, specifiek naar Schaarbeek. Voor aanvang van hun activiteit zochten ze allemaal iets om te eten in het winkelcentrum waar hun activiteit ook gelegen was. Nadat iedereen iets had gevonden en gegeten had, zochten ze het gebouw van Koezio op. Hier kun je voor allerlei activiteiten kiezen. Deze klassen kozen ervoor om de ‘Elite agents missie’ te voltooien. Tijdens deze missie worden je fysieke en mentale capaciteiten op de proef gesteld. Samenwerking is ook cruciaal, want je werkt in kleinere groepjes. Perfect als klasactiviteit dus. Dit is ook wat ze ervan vonden, iedereen vond het een passende en leuke activiteit. Het was vrij actief en voor velen was het iets nieuws. Ook 6WW en 6MTWE hebben een leuke dag gehad!

6EMT

Ook 6EMT zocht Brussel op voor hun 100-dagenactiviteit. Het eerste wat ze natuurlijk deden is iets lekkers gaan eten. Dit deden ze bij Makifornia. Hier werden al leuke gesprekken gevoerd met klasgenoten en klascoaches. De sfeer zat direct goed! Na het eten werd er gekozen voor Jump XL. In dit trampolinepark hadden ze de hele ruimte voor zich alleen, waardoor ze volledig konden doen wat ze wilden. Ze vonden het ook allemaal een hele leuke dag, omdat ze weer even hun kindertijd konden beleven. Na het springen was iedereen voldaan en trad er hier en daar wat vermoeidheid op.

6LMT, 6LWI, 6LWE en 6EW

Deze klassen kozen als 100 dagenactiviteit ook voor iets in Brussel. Voor ze de activiteiten begonnen, moest er natuurlijk eerst iets gegeten worden. Ze kozen voor het restaurant Manhattan Burgers. Na het middageten trokken ze naar de Crosly Bowling. Hier hebben ze kunnen bowlen, maar ook kunnen lasershooten. Ook deze klassen vonden het een topnamiddag met veel gelach en plezier. De sfeer zat er goed in en er zijn veel herinneringen gemaakt!

6HWA

De klas 6HWA besloot na de show om ook de trein richting Brussel op te stappen. Na een vlotte reis werd het direct duidelijk dat de vibe zoals ze het zelf zeggen goed zat. Vooraleer ze hun activiteit aanvingen, moesten natuurlijk de buikjes gevuld worden. Hun keuze ging uit naar de fastfoodketen Burger King. Nadat ze voldaan waren trokken ook onze 6HWA’ers naar de Crosly bowling om te bowlen en te lasershooten. De activiteiten werden allemaal superleuk bevonden en de sfeer zat heel goed gedurende de hele dag. Ook in 6HWA heeft iedereen een leuke en memorabele dag beleefd.

Na van alle klassen eens te horen hoe het was op hun 100-dagen activiteit kunnen we besluiten dat de zesdejaars zich allemaal zeer goed geamuseerd hebben. Ze kunnen nu voluit hun best doen om hun laatste weken in het middelbaar te volbrengen en er vooral nog zoveel mogelijk van proberen te genieten.