Leonardo verkoopt

Ondernemend project

Ondernemend project 4EWA/4EWB

Tijdens dit schooljaar hebben de leerlingen van 4EWA en 4EWB gewerkt aan een ondernemend project. 8 groepjes van enthousiaste leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om allerlei verkopen te organiseren (zoals een verkoop van pannenkoeken, hygi├źneproducten, fairtrade producten, cupcakes of wafels). Er is zelf een groep die gezorgd heeft voor de nieuwe lockersleutelhangers van volgend schooljaar! Samen hebben de leerlingen een mooie winst behaald van 1.250,00 euro. Deze winst werd geschonken aan een zelfgekozen goed doel: het dierenasiel St-Hubertus te Aalst. Enkele leerlingen zijn de cheque op woensdagnamiddag gaan overhandigen en kregen de kans om met enkele asielhondjes te wandelen. Zowel voor de leerlingen als de hondjes was het een fijne ervaring!