Leonardo vertaalt

Engelse en Franse dag

Engelse en Franse dag

Een dag eens niet gewoon Engelse of Franse les: daar zeiden de leerlingen van de 1e graad geen nee tegen! Ze konden genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een Engelse lunch, een film , een quiz en nog veel meer. Tijdens een Kahoot kwamen ze veel interessante dingen te weten over zowel Engeland als Frankrijk. De film die ze keken was “The Climb” en dat zorgde voor de nodige ontspanning. Ook mochten ze hun gewone kledij achterwege laten en kledij aandoen in de kleuren van de vlag van  Engeland of Frankrijk, wat zorgde voor leuke outfits. Ook de leerkrachten kwamen verkleed naar school.

 

Het was een superleuke, maar vooral interessante dag!

In drie woorden:

“Leerrijk, grappig en leuk!”

“Informative, funny and enjoyable!”

“Educative, marant et chouette!”